Convenanten

Convenant #4 Energie-efficientie

Noordwijkerhout, 16 november 2011 - Chief Information Officers (CIO's) van grote bedrijven hebben een convenant gesloten voor een energie-efficiënte operatie. Binnen het convenant werken zij samen met grote IT-leveranciers en adviesbureaus om hun energieverbruik efficiënter te maken. De introductie van dit initiatief vond plaats tijdens de zevende CIO Day, het jaarlijkse evenement voor de IT-beslissers van Nederland.

Convenant Energie efficientie

Meer informatie

Convenant #3 CIO Function Certificaten & Register

Den Bosch, 20 januari 2011 – De Rijksoverheid onderkent het belang van informatie- en communicatietechnologie voor de maatschappij. En daarmee tevens de noodzaak van professionalisering van de IT-verantwoordelijke Chief Information Officers (CIO's) en aankomend IT-management binnen publieke en private organisaties. Omdat cursussen, masterclasses en post-academisch onderwijs hieraan in belangrijke mate kunnen bijdragen, ondertekenden de Rijksoverheid en de Stichting CIO Academy op 20 januari 2011 een convenant.

Convenant certificering CIO

Meer informatie

Convenant #2 Education MBA Business & IT

’s-Hertogenbosch, 2 juni 2010 – De langverwachte ‘Executive MBA in Business and IT’ is een feit. Nyenrode-programmadirecteur Marcel Creemers en CIO Academy-voorzitter Peter Hagedoorn hebben de MBA-opleiding voor IT-bestuurders onlangs tijdens het drukbezochte Jaarcongres IT Transformation aangekondigd. Binnen de Nederlandse gemeenschap van chief information officers (CIO’s) bestaat een grote behoefte aan een dergelijk programma.

Convenant MBA Business & IT

Meer informatie

Convenant #1 Pledge for 30K Computers

Den Bosch, 7 april 2009 - De Nederlandse IT-industrie gaat structureel bijdragen aan het dichten van de digitale kloof met ontwikkelingslanden. Hiervoor hebben zo'n 25 IT-leiders (CIO's en IT-Directeuren) van Nederlandse topbedrijven een convenant getekend. Deze groep heeft gehoor gegeven aan de oproep van Close the Gap-directeur Olivier Vanden Eynde om minimaal 30.000 gebruikte pc's beschikbaar te krijgen voor ontwikkelingslanden.

CIO Covenant pledge for computers

Meer informatie

Van onze partners

nieuwsbrief

Elke week nieuws en opinie voor IT-beslissers in je mailbox